Een vandaag “einde van de bouwvak”

sitestat

De traditionele zomervakantie voor bouwvakkers is al sinds de jaren tachtig niet meer verplicht. Toch hielden de meeste bedrijven zich altijd aan de traditionele zomersluiting van het bedrijf. Nu het vechten geblazen is om opdrachten, kiezen aannemers en eenpitters eieren voor hun geld. De vakantie wordt verschoven naar rustigere periodes en in de hitte wordt gewoon doorgewerkt.

Het herstel in Nederland blijft vooralsnog uit, zo blijkt uit de barometer van ‘De stand van Nederland’. In augustus krimpt de economie met 1 procent, en zo blijven wij achter bij de rest van Europa.

Vanavond in EenVandaag: neemt de conservatieve bouwsector afscheid van de bouwvak? Met onder meer een bezoek aan een bouwput waar wordt doorgewerkt. In EenVandaag een nieuwe aflevering in de serie de Stand van Nederland, een barometer ontwikkeld door Z24. Deze voorspelt de economische groei of krimp in de lopende én de komende maand aan de hand van indicatoren als autoverkopen en elektriciteitsverbruik.

Bron:
http://www.eenvandaag.nl/economie/46663/stand_van_nederland_einde_van_de_bouwvak_?autoplay=1

Start de slideshow

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »